avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare formular pentru tratament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare formular pentru tratament

In conditiile in care, un cetatean roman nu mai obtine venituri din Romania in anul 2017, urmand a lucra in Germania si solicita formularul "Cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit conf art.1 alin. (3), art. 1a al Legii privind impozitul pe venit", in anul 2018, va declara venitul obtinut din Germania in D200?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Vizat cerere carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am de completat sau vizat - nu stiu - o cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit cf art 1 alin 3, art 1a din lg privind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil irinabucurenciu irinabucurenciu Buna ziua. Sotul meu primeste indemnizatie pentru crestere copil in Romania, noi avand si domiciliul in Romania, el realizand venitui aici. Suntem plecati, ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru eliberarea certificatului de rezidenþã fiscalã freepank freepank Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si sper ca dvs. ma puteti ajuta. Tatal meu a inceput sa lucreze incepand cu 21.07.2014 in Germania, platind impozitele ... (vezi toată discuția)