avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vizat cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vizat cerere

Buna ziua !
Am de completat sau vizat - nu stiu - o cerere de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit cf art 1 alin 3, art 1a din lg privind impozitul pe venit ( anexa pt lucratori transfrontalieri UE ) - dar efectiv nu vad unde ar trebui si ce sa completez !
Multumesc mult !
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare formular pentru tratament MarilenaFlorentinaTudor MarilenaFlorentinaTudor In conditiile in care, un cetatean roman nu mai obtine venituri din Romania in anul 2017, urmand a lucra in Germania si solicita formularul \"Cerere de ... (vezi toată discuția)
Cererea de tratament ca angajat supus integral impozitarii pe venit geogea geogea Sotul meu are domiciliul in Bucuresti sector 4 si lucreaza in Germania ca angajat cu acte in regula. Patronul lui i-a dat aceasta CERERE DE TRATAMENT CA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin contract de munca german clasa de impozitare ... Postolache Ionut Postolache Ionut Buna ziua Detin contract de munca german clasa de impozitare 1 si acum trebuie sa completez o cerere de tratamentca angajatsupus integral impozitarii pe venit ... (vezi toată discuția)