avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare act emis de Administratia financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare act emis de Administratia financiara

Administratia financiara a emis o Decizie de impunere din oficiu care nu a ajuns la mine deoarece posta nu a functionat corespunzator (la adresa este permanent cineva, factorul postal spune ca a lasat aviz, dar nimeni nu a gasit urma de aviz). Ca urmare m-am trezit direct cu somatia si titlul executoriu. Am depus contestatie la executare in termenul legal.

Ca sa primesc totusi o copie dupa Decizia de impunere am facut o cerere la Administratia financiara si mi-a eliberat o copie simpla (neconformata cu originalul) dupa ceva timp de la depunerea cererii. Intre timp am depus si contestatia la executare ca sa nu depasesc termenul legal.

In intampinarea depusa de Administratia financiara la contestatia la executare se afirma ca eu puteam sa mai contest la ei Decizia de impunere.
Chiar puteam sa mai fac asta din moment ce eu nu am primit-o de la posta la momentul initial si de aici s-a ajuns la emiterea titlului? Sau s-a luat ca moment al comunicarii ziua in care am cerut/primit eu copie dupa Decizie la Administratia financiara? Sunt confuz.

Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
Geocri7, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)
Decizii emise de administratia financiara Geocri7 Geocri7 Ati putea sa imi spuneti, va rog, daca este in regula urmatoarea procedura: - Administratia financiara emite 2 decizii de impunere din oficiu avand nr de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu dupa 13 ani? marynuksavu marynuksavu În data de 12.02.2013 am primit de la Direcţia Generală Finanţe Publice- Prahova, Administratia Finantelor Publice a Comunei Brazi doua decizii de ... (vezi toată discuția)