Ati putea sa imi spuneti, va rog, daca este in regula urmatoarea procedura:
- Administratia financiara emite 2 decizii de impunere din oficiu avand nr de inregistrare si data emiterii diferita (doua zile diferite din luna februarie)
- ulterior emite un titlu executoriu in baza acestor 2 decizii de impunere, dar le trece cu data diferita (aceeasi zi din luna aprilie). Practic pastreaza nr de inregistrare, dar data este diferita.
Le-am solicitat sa imi elibereze copie dupa deciziile mentionate in titlul executoriu si imi transmit deciziile de impunere inregistrate cu luna februarie, NU cele specificare in titlu.
Am depus contestatie. Ma gandeam doar cat de legala este procedura prin care se da acelasi numar de inregistrare si sa schimba data in cazul aceluiasi document. Daca as putea sa ma leg si de asta in contestatie. Multumesc.
Ìn principiu, se pastreaza numarul pentru a se face legatura intre documentele emise de ei - este mai mult o chestiune interna.
Acelasi lucru il puteti observa, de exemplu, in actele emise de un executor judecatoresc - toate poarta acelasi numar - numarul dosarului de executare si apare diferenta numai la data.
Multumesc pentru raspuns.
Inteleg astfel ca nu ma pot lega de acest aspect ca fiind cumva un viciu de procedura (Anaf poate schimba data documentelor dupa cum doreste pt ca sunt acoperiti).