avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Investitie la spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Investitie la spatiu inchiriat

Am inchiriat un spatiu la care am facut amenajari in suma de 150000lei, pentru desfasurarea activitatii.Contractul de inchiriere a fost pe 10 ani cu mentiunea ca eventualele investitii vor fi suportate de chirias, acesta urmand sa predea spatiul la terminarea/rezilierea contractului in starea in care l-a primit.
Dupa 11 luni proprietarul ne-a anuntat printr-o adresa ca a reziliat unilateral contractul pe motiv de neplata a chiriei,( chirie pentru care nu am primit factura conform contractului pentru a putea face plata), obligandu-ne sa parasim spatiul prin intreruperea furnizarii utilitatilor. Ulterior am aflat ca a gasit un cumparator si dorea sa vanda cladirea.
Ce se intampla cu valoarea investitiei efectuate si ce implicatii sunt din punct de vedere a TVA?

Alte discuții în legătură

Solicitare punct de vedere dogarisimo dogarisimo Am avut un contract de inchiriere cu o societate comerciala. I-am permis sa isi treaca toate utilitatile pe numele societatii, iar dupa o perioada contractul a ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de inchiriere minalex minalex Va rog sa ma lamuriti asupra a doua clauze dintr/un contract de inchiriere si anume: \"Art 10.(din contract):INCETAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ... (vezi toată discuția)