avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intrebare privind Statutul practicienilor in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intrebare privind Statutul practicienilor in insolventa

Buna ziua! As vrea sa va intreb referitor la un articol din Statutul practicienilor in insolventa si anume la articolul privitor la documentatia necesara pentru sustinerea examenului de practician stagiar. In acest articol se vorbeste despre o asa numita dovada pentru experienta de 3 ani in domeniul juridic sau economic. Tot acolo sunt date ca un fel de exemple in ce anume pot consta acele dovezi printre care si diplomele de masterat sau doctorat... Si de aici nedumerirea mea... cum sa demonstrezi o experienta de 3 ani cu o diploma de masterat sau doctorat? Deci daca ai absolvit in master sau un doctorat poti sustinte examenul fara sa lucrezi in domeniul juridic sau economic timp de 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:47, 4 Martie 2017
Nu are nimeni vreo idee?
Buna ziua.
Scolile nu inseamna experienta efectiva in practica.Practica -activitatea trebuie dovedita efectiv cu adeverinte, contracte, conventii , etc.
Marius Bote.
Pai si atunci in Statut despre ce este vorba?
Buna seara .Exista o facilittate pentru avocati , ca sa dea doar un test de admitere in profesie .Cu referire la titlurile stiintifice, este posibil doar Doctorii in stiinte juridice sau economice sa fie admisi prin echivalenta nu si masterii.Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de admitere ca lichidator judiciar Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandesc si eu sa devin lichidator judiciar dar problema este ca nu am inca cei 3 ani de experienta necesari pentru a da examenul si a face ... (vezi toată discuția)
Lichidare judiciara Tdumitru Tdumitru cum pot deveni lichidator judiciar, care sunt conditiile, ce pasi trebuie sa urmez pentru a desfasura o astfel de activitate (vezi toată discuția)
De la contabil la lichidator? sonrisa sonrisa Care este drumul de parcurs de la contabil la lichidator autorizat? Am terminat facultatea de contabilitate, am experienta de 15 ani in contabilitate (am ... (vezi toată discuția)