avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuzarea judecatorului dupa inchiderea cercetarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuzarea judecatorului dupa inchiderea cercetarii judecatoresti

Este posibil ca recuzarea judecatorului sa aiba loc dupa ce s-a terminat cercetarea judecatoreasca iar cazul se afla in deliberare?
Cel mai recent răspuns: ciurli_si_burli , utilizator 20:02, 9 Februarie 2017
Nu m-am confruntat cu o asemenea situatie dar de la momentul inchiderii dezbaterilor si pana la momentul pronuntarii solutiei nu se mai pot depune alte acte, cu exceptia concluziilor scrise. Cu alte cuvinte, chiar daca se prevede ca recuzarea se poate cere la momentul la care partea a luat cunostinta de motivul recuzarii, intre momentul inchiderii dezbaterilor si pronuntare, nu se mai pot depune alte inscrisuri (in sens larg, alte cereri).E doar parerea mea.
av. Ileana Alina Schwarz
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
Ileana Schwarz, Avocat
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte atasate la dosar in timpul ramanerii in pronuntare adela65 adela65 buna ziua am fost disponibilizat conform articolului 65 de cateva luni. Am actionet in judecata angajatorul pentru concediere abuziva aducand in acest sens ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru pronuntare integrity integrity Au fost administrate probele si a fost amanat pocesul o saptamana pentru pronuntare. A spus ca trebuie sa depun concluzii. Vreau sa mai depun niste inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Termen pronuntare ?!? MJJ MJJ Buna seara. Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)