avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul pe locuinţe pentru firmele de apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul pe locuinţe pentru firmele de apartament

Am descoperit, accidental, ca pe adresa locuintei mele este inregistrata o firma. Nu mi-am dat vreodata acordul pentru asa ceva. Nu doresc ca adresa locuintei mele sa fie sediul social pentru niciun agent economic de orice natura. Nu cunosc pe nimeni de la acea firma si nici nu pot sa iau legatura cu cineva de la firma respectiva.

Ce ar trebui sa fac si cui ar trebui sa ma adresez pentru a impune firmei respective sa-si modifice sediul?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament catre o firma raciudaniel raciudaniel Buna seara. Problema mea o pot rezuma astfel: Am inchiriat in luna iulie apartamentul pe care il detin catre o firma nou infiintata care isi cauta un sediu ... (vezi toată discuția)