avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie pentru comercializarea martisoarelor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie pentru comercializarea martisoarelor handmade

Doresc sa-mi vand martisoarele handmade in orasul in care locuiesc. Ce fel de autorizatie imi trebuie? Trebuie sa obtin avizul pentru desfăşurarea ocazională a comerţului ambulant? Ce acte trebuie sa depun pentru a obtine autorizatia? Unde trebuie sa depun actele? Ce taxe trebuie achitate? In baza carei legi pot sa desfasor aceasta activitate sezoniera? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:18, 10 Februarie 2017
Intai sa va autorizati ca pfa la Oficiul Registrului Comerţului; cod CAEN 4789 si 3213 si apoi mergeti la primarie si vederi acolo ce acte va cer pentru a comercializa in locurile special amenajate de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare martisoare nicolas25 nicolas25 buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc (vezi toată discuția)
Caen martisoare ady78 ady78 ce cod CAEN îmi trebuie pentru a vinde mărţişoare ??? cu 4789 pot vinde??? (vezi toată discuția)
Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)