avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurari sociale de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurari sociale de sanatate

Buna ziua, fiind PFA pensionar , conform legi 205/2015 trebue sa se restitue contributia de asigurari sociale de sanatate platita pe anul 2012.?

Alte discuții în legătură

Conform legii 205/2015 se anulează contribuţia de asigurări sociale de sănătate datorată începând cu 1 ianuarie 2012 până pe 31 ianuarie 2015. drtelus drtelus Buna seara! Mama mea este o persoana de 70 de ani, casnica, iar din 1998 are un handicap gradul 2 si o pensie de handicap de aproximativ 200 lei. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pfa plata cass CONSULTING ABM CONSULTING ABM Daca poate cineva,va mai rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cum am mai spus, sunt pensionara la limita de varsta si sunt PFA. Intrebarea mea este; trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)