avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog sa ma lumineze cineva: un cunoscut a luat un credit cu garantie imobiliara in 2008 si din motive subiective nu a mai avut posibilitatea achitarii ratelor. Creditul a fost cumparat de o societate de recuperare s-au facut executari silite prin licitatie imobil nu au fost licitatori, ultima fiind in noiembrie 2015. Pana in decembrie 2016 nu a mai primit nici o somatie sau altceva, cand a primit o notificare prin care era anuntat ca respectiva societate a vandut creanta la o societate irlandeza cu o societate din romania ca mandatar. In data de 10 februarie a primit o notificare de la acelas executor judecatoresc prin care era anuntat ca in aprilie este licitatie publica imobil la solicitarea bancii care a dat creditul prin mandatarul firmei irlandeze care a cumparat creanta in decembrie 2016.Daca ne poate lamuri cineva cum trebuie procedat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Un credit imobiliar vandut unei societati de recuperare ContSters202285 ContSters202285 Doresc sa stiu care este procedura in cazul unui bun imobiliar girat la banca pentru un credit ipotecar, care a fost vandut in timpul licitatiilor unei ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut inaintea unei executari silite Manone_BM Manone_BM Buna seara, Va deranjez cu o intrebare; in urma cu o luna am vandut un imobil unei persoane fizice, acesta s-a intabulat pe noul proprietar, totul a decurs ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 ... caef caef Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 am luat un card de credit de la BCR pentru care am plătit pana în anul 2013 când am fost ... (vezi toată discuția)