avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulentul de insertie

Buna ziua, am o angajata care se afla in CCC pana la 2 ani , respective pana pa 10 iulie 2017 cand implineste copilul 2 ani,...... vrea sa revina mai devreme la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie.......... poate beneficia de acest drept, avand in vedere ca a fost angajata cu 2 ore pe zi...iar daca revine la serviciu eu o pot angaja in aceleasi conditii....adica tot cu 2 ore pe zi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 10 Februarie 2017
Pentru a se beneficia de stimulentul de insertie, trebuie ca persoana indreptatita sa realizeze venituri supuse impozitului pe venit, indiferent de durata timpului de munca mentionata in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la ... rodica05 rodica05 Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani la revenirea din ccc mai devreme cu 60 zile de a face copilul 2 ani daca la incetarea ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)