avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Plangere impotriva unui avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Plangere impotriva unui avocat

Am avut un proces pentru custodie anul trecut si mi am luat un avocat la recomandarea unei prietene. De la inceput nu si a tinut promisiunile nu mi a trimis contractul si chitanta pe email sa le semnez eu fiind in strainatate, a facut o intampinare de tot rasul si atat nu s a mai prezentat la termene. Am avut martor de audiat nu a fost prezent nu mi a dus actele dovezi trimise si scoase la xerox de sora mea nimic nu a facut. Am pierdut procesul si vreau sa fac o plangere. Fara suparare dar pot sa cred ca banii ia luat ia bagat in buzunar si eu nu sm un act nimic care sa dovedeasca ca a luat banii de la mine.
Cel mai recent răspuns: MaryMiha , utilizator 23:22, 16 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Face parte din Baroul Bucuresti. Am trimis banii in contu surorii mele si ea i ia dat. Asta la cererea lui. Asa a zis ca i mai bine sa i trimit ei si ea sa i dea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani intre persoane fizice vali1504 vali1504 Salutari , Problema mea consta in faptul ca o persoana mi-a trimis niste bani in baza unor favoruri/obiecte pe un joc prin contu bancar , deci are doua hartii ... (vezi toată discuția)
Am fost in concubinaj cu o fata si m-am trezit cu un copil ... Paul Londra Paul Londra Buna ziua. Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia ... (vezi toată discuția)