avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Executorul judecatoresc, dupa renuntarea la executarea a creditorului-la cererea acestuia din urma, emite o Incheiere in acest sens. Au fost consemnate unele sume in contul de consemnatiuni al executorului, prin poprirea salariului, iar acesta refuza sa mi le restituie. Nu au fost retrase nici in contul biroului si nici in contul creditorului. Ce se poate face, pentru a obtine aceste sume ?
Cel mai recent răspuns: Paulstoica , utilizator 10:15, 12 Februarie 2017
Ați făcut o cerere către executor?
Sigur, am facut si i.am cerut sa ii puna in contul meu bancar...evita orice discutie...
Dumneavoastră ați citit postarea mea??!! Am scris că refuză...logic reiese că refuză, în urma unei cereri făcute....
Dacă nu se pot obține, aici, unele răspunsuri, măcar citiți întrebările, poate sunt pertinente.....
Vă mulțumesc!
Era vorba despre o cerere scrisă și înregistrată la executor. Nu am fost destul de explicit.
Sigur că aşa am procedat...înregistrată...

Alte discuții în legătură

Plata debitului si a cheltuielilor de executare cosmin2005 cosmin2005 Am de achitat la o banca o suma de bani si executorul mi-a transmis ca am de platit 22.000 Ron si 2000 Ron cheltuieli de executare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa platesc restanta la intretinere dar sunt refuzat ClaudiuCta ClaudiuCta Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje am o restanta de 2200 lei la care se adauga si reparatie acoperisului in valoare de 900 lei am primit 1 somatie de la ... (vezi toată discuția)