Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. Pe cine pe care i-am intrebat pina acum raspund ca banii nu au intrat la ei. Cum se poate sa nu pot recupera acei bani? Cum e posibil sa se fi pierdut in hatisul fiscalitatii romane? Cine ma poate ajuta ? Pe cine am sponsorizat, fara sa stiu ?
Verificati autoritatea in contul careia ati virat c/v amenda rovinieta,respectiv CNADNR
Solicitati oficial acesteia,in baza hotararii judecatoresti restituirea c/v amenda
Daca autoritatea nu dispune restituirea sumei,apelati la executor judecatoresc
Daca ati platit la o autoritate fiscala, indiferent de locul in care au ajuns banii, cererea de restituire se depune tot la autoritatea fiscala la care ati facut plata. A se vedea art.33, alin.1 din OG 92/2003.
Daca ati platit la o autoritate fiscala, indiferent de locul in care au ajuns banii, cererea de restituire se depune tot la autoritatea fiscala la care ati facut plata. A se vedea art.33, alin.1 din OG 92/2003.
Daca am virat banii in contul CNADNR prin banca comrciala romana, cui solicit sa imi restituie banii ?
Am o hotarire judecatoreasca (m-am judecat cu CNADNR si am cistigat)
Daca ati platit prin banca, faceti cererea de restituire la CNADNR. Faceti o cerere in scris la care atasati hotararea instantei in original si dovezile efectuarii platii prin banca in copie.