avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ?

Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. Pe cine pe care i-am intrebat pina acum raspund ca banii nu au intrat la ei. Cum se poate sa nu pot recupera acei bani? Cum e posibil sa se fi pierdut in hatisul fiscalitatii romane? Cine ma poate ajuta ? Pe cine am sponsorizat, fara sa stiu ?
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 19:10, 8 Octombrie 2014
Nu stim ce scrie in pv sau ce ati platit, ce reprezinta sumele acelea. daca a dispus restituirea atunci cereti asa cum v-am spus si veti beneficia de restituirea sumelor prin executarea silita...success!
Avem ( adica eu sunt colegul de apt al dnei ) 3 sentinte / decizii irevocabile si definitive , investite ... le am facut notificare de 5 luni de zile si nimic ....trebuie sa caut un executor care sa nu ne ceara banii inainte ... ca la c.... ci doar dupa ce le pune sechestru pe conturile de salarii si atunci sa vazi ce repede vor plati !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez plangerea penala? acata acata Buna ziua, Am castigat un proces intr-un litigiu de munca dar angajatorul refuza sa puna in executare hotararea. Vreau sa adresez o plangere penala dar nu ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc cristina/BZ cristina/BZ Am o hotarere judecatoreasca executorie de drept, definitiva si irevocabila in cadrul unui litigiu de munca care obliga firma cu care am fost in litigiu sa-mi ... (vezi toată discuția)
Nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile tavitavi tavitavi Intrebare! In data de 31 martie am obtinut o hotatare judecatoreasca (sentinta civila 2342,dosar 2291/318/2009,Judecatoria Tg-Jiu) prin care am obligat ... (vezi toată discuția)