avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile mamei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile mamei

Am nascut in ianuarie si as dori sa stiu daca se mai acorda ajutorul de la primarie pentru nou nascuti??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 12 Februarie 2017
Alocatia pentru nou-nascut si trusoul nu se mai acorda din 2010, de cand a intrat in vigoare Legea nr.118/2010

Art. 15 din Legea nr.118/2010:
(1) De la data intrarii in vigoare a prezentei legi, se abroga:
....
g) Legea nr. 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti, cu modificarile ulterioare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.028 din 27 decembrie 2006;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusou nou nascut dan0007 dan0007 Se mai acorda de catre primarie (sau alta institutie) suma de bani reprezentand trusoul noului nascut, pentru anul 2014? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru mama la nastere mihai20162016 mihai20162016 buna ziua am nascut acum o luna,doi gemeni si as dori sa stiu de ce drepturi beneficiez:trusou ,ajutor de la stat alocatie mentionez ca nu am lucrat in ultimu ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar mame tinere Popescu100 Popescu100 Buna as dorii sa stiu daca se acorda ajutor financiar pentru mame tinere. Sau pentru mame singure.. (vezi toată discuția)