avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Predare- primire arhiva de documente dintr-o institutie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Predare- primire arhiva de documente dintr-o institutie

Buna seara,
va rog sa-mi spuneti cum se face predarea- primirea arhivei de documente intr-o institutie pulblica. Sunt pusa in situatia de a prelua arhiva de documente si nu stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg, mai exact in termen de 2 zile persoana care avea in primire arhiva pleaca din tara. Trebuie facuta predarea intr-un anume fel conform legii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se face predarea - primirea arhivei de documente intr-o institutie? Osanca Osanca Buna seara, va rog sa-mi spuneti cum se face predarea- primirea arhivei de documente intr-o institutie pulblica. Sunt pusa in situatia de a prelua arhiva de ... (vezi toată discuția)
- care sunt pașii de urmat de către comisie ? bună ziua ! ... oanaportar oanaportar - care sunt pașii de urmat de către comisie ? Bună ziua ! O colegă căreia urmează să-i înceteze Contractul de muncă trebuie să predea Arhiva ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj incompleta MihaelaVlad10 MihaelaVlad10 o persoana a lucrat la o societate timp de doi ani, apoi a lucrat la o alta societate care l-a trimis in somaj. la a doua societate nu are un an complet, asa ... (vezi toată discuția)