avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARII FUNCTIONARI PUBLICI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARII FUNCTIONARI PUBLICI

Buna ziua,
1.Se poate aplica Decizia CCR nr. 794/2016 si la modificarea salariilor functionarilor publici din primariile oraselor si daca da cine stabileste si cum nivelul maxim al functiei la o anumita incadrare avand in vedere faptul ca pe aceeasi speta unii au castigat in instanta, altii nu sporurile prevazute de Statutul functionarilor si de aici diferenta de salarii brute?
2.Daca legea 284/2010 prevede doar gradul superior, de ce un inspector ce a ajuns la acest grad trebuie sa ramana doar la nivelul treptei 3 si nu i se mai poate majora salariul la nivelul treptei 2 sau 1 indiferent cati ani au trecut?( din ordonanta nr. 9/2008?)

Alte discuții în legătură

Fostele trepte de salarizare... alina8008@yahoo.com alina8008@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu prevederea legala potrivit căreia, promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut se realizează obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari conform deciziei ccr nr.794/2016 elisa_2000 elisa_2000 Avand in vedere ca prin Decizia Curtii Constututionale nr.794/2016 prin care a fost admisa exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.3*2 alin (1*2) ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)