avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare.

Buna ziua ,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns,
In anul 2011 am platit o taxa de prima inmatriculare la o masina adusa din Franta ,dupa inmatriculare prin intermediul unui avocat am dat in judecata statul pentru recuperarea sumei platite . Am castigat procesul dar intre timp in anul 2014 am vandut masina . Nu am vrut sa scot banii de la Anaf cu gandul sa nui fac rau persoanei care a cumparat masina la vanzarea masinii dandui actul prin care se arata ca taxa a fost platita si nu recuperata .
Acum dupa data de 1 februarie 2017 taxa a fost scoasa definitiv . M,am dus cu hotararea judecatareasca definitiva si cu actele necesare pentru recuperarea banilor de la Anaf. Astazi am primit de la dansii ca banii ai voi recupera in transe egale in 5 ani . Nu stiu daca este corect pentru mine si daca vreo hotarare de guvern nu abroga acea tampenie cu ratele esalonate in timp de 5 ani , plus ca cei care au platit dupa 2013 acea taxa de timbrul nu au nici o problema in recuperarea banilor fara transe in dreptul lor ,
Va multumesc si astept un ajutor.

Alte discuții în legătură

Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani taxa prima inmaticulare ginja ginja buna ziua tuturor; am o rugaminte la cine a recuperat taxa de poluare alias -prima inmatriculare- se a ma informeze si pe mine; eu am platit-o azi la finante ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)