avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare bani taxa prima inmaticulare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare bani taxa prima inmaticulare

buna ziua tuturor;
am o rugaminte la cine a recuperat taxa de poluare alias -prima inmatriculare- se a ma informeze si pe mine; eu am platit-o azi la finante si functionara de la ghiseu mi-a zis ca se poate contesta dar ca banii am sa-i vad esalonat in 5 ani :(
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 19:31, 15 Octombrie 2014
Așa este, dar asta dupa ce veți obține o hotarare judecătorească in acest sens, si suma se esaloneaza in 5 ani ptr restituire.
deocamdata nu se castiga timbrul de mediu in instanta. Dar in termen de 5 ani- termenul de prescriptie lucrurile se pot schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat stinse cu taxa auto (timbrul de mediu) crito crito Buna seara, In noiembrie 2013 am platit timbrul de mediu in suma de 9325lei pentru un camion adus din UE. In prezent am datorii la stat aproximativ ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu - se esaloneaza si cheltuielile de judecata pe 5 ani? kartago kartago Buna ziua, Am inteles ca se recupereaza taxa de mediu esalont de 5 ani + dobanda fiscala. Eu am castigat in instanta si recuperarea cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)