avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe profit sau venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe profit sau venit

Daca pana la 25 febr.maresc capitalul social la 45000 lei societatea poate ramane in continuare platitoare de impozit pe profit sau trebuia ca la 31 dec. 2016 sa am deja capital mai mare sau egal cu 45000 ? Ma refer cum e si firesc la art. 48 alin. 5^2 . In caz acest caz mai trebuie depusa vreo notificare la Adm. Financiara ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: aveno , utilizator 15:04, 15 Februarie 2017
Trebuie depusa declaratia 010 si dovada majorarii capitalului social pana pe 25 februarie 2017.
Am fost azi la ANAF (Dolj) . Au zis ca nu trebuie 010 întrucât nu modic nimic ci doar o Notificare ca am majorat capitalul .Am sa atasez Dovada de la Registrul Comertului , o balanta contabila cu capitalul majorat si eventual nota contabila. Sper sa fie sufficient. Oricum, Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare majorare capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)
Anulare datorii anaf Andrailiescu Andrailiescu Buna ziua, Am o firma care din septembrie 2016 nu mai are nici un salariat, declaratia 112 fiind depusa lunar pe 0, iar cererea de incetare depusa in termen ... (vezi toată discuția)
Anulare datorii anaf Andrailiescu Andrailiescu Buna ziua, Am o firma care din septembrie 2016 nu mai are nici un salariat, declaratia 112 fiind depusa lunar pe 0, iar cererea de incetare depusa in termen ... (vezi toată discuția)