avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sicanare elev
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sicanare elev

Buna ziua ! Sunt elev la liceu, in clasa XI, nu pot spune ca sunt un model in liceu, insa am rezultate modeste, de ceva timp doamna mea profesoara de matematica, imi da senzatia ca are ceva cu mine, spre exemplu, azi in prima zi dupa vacanta m-a scos la tabla pentru ca s-a simtit jignita cand i-am cerut un obiect confiscat din semestrul 1, apoi la tabla mi-a dat un exercitiu mai greu, nu am stiut, clasa a ras, si eu am spus ca asta este bataie de joc, mi-a pus nota 2, apoi dupa au iesit alti colegi, pe acestia ia ajutat, insa nu le-a pus nota, am solicitat politicos sa ies la tabla deoarece nu am inteles acele tipuri de exercitii, insa dansa mi-a spus: "Nu vreau sa te scot la tabla", am filmat secventa asta, si am degand sa filmez orele de matematica pentru a strange ceva dovezi impotriva dansei. Ce pot sa fac ? Nu vrea sa discute/comunice cu mine, ma sicaneaza in continuu si ma limiteaza la dreptul la educatie.

Alte discuții în legătură

Nota 2 acordată pe nedrept? theo.701 theo.701 Buna ziua, sunt elev in clasa a VIIIa. astăzi am dat evaluare la matematică, iar la sfârșitul orei cand se strangeau testele colegul de banca mi a zis sa ... (vezi toată discuția)
Relatia elev->scoala Doty13 Doty13 Buna ziua! As dorii si eu sa aflu in ce masura i se permite unei scolii sa ceara fonduri elevilor sai. Sunt foarte revoltat pe tema asta deoarece avem un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! bullying! vreau să vă cer sfatul pentru următoarea situație: ... IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua! Vreau să vă cer sfatul pentru următoarea situație: Am doi copii, în clasa a VIII-a, care sunt supuși la acte de bullying, în școală, în ... (vezi toată discuția)