avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota 2 acordată pe nedrept?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota 2 acordată pe nedrept?

Buna ziua, sunt elev in clasa a VIIIa. astăzi am dat evaluare la matematică, iar la sfârșitul orei cand se strangeau testele colegul de banca mi a zis sa fac ultimul exercițiu din test, la care nu ajunsesem inca si nu aveam de gand sa il fac, deși era ceva banal: să înlocuiesc cu 1 pe x in ecuația: x-2/1+x. fiindcă acorda 0.5 puncte si mi l a arătat pe foaia de evaluare. Doamna profesoară a vazut si ne a pus nota 2 la fiecare. Eu nu ar fi trebuit să primesc nota 2 fiindca nu i am cerut ajutorul si nu am copiat exercițiul de la el. Am dreptate? Ce as putea face? multumesc

Alte discuții în legătură

Sicanare elev Ionut6969 Ionut6969 Buna ziua ! Sunt elev la liceu, in clasa XI, nu pot spune ca sunt un model in liceu, insa am rezultate modeste, de ceva timp doamna mea profesoara de ... (vezi toată discuția)
Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)
Probleme din scoala urdesmanuela urdesmanuela Buna ziua.Fiica mea care se afla in clasa a 10-a la un liceu din Timisoara a avut probleme cu profesoara sa de muzica.Ea face jumatate de semestru muzica si ... (vezi toată discuția)