avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sunt scutiti de impozite urmasii veteranilor de razboi ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sunt scutiti de impozite urmasii veteranilor de razboi ?

Tatal meu a fost veteran si a decedat in 18noiembrie 2010 si mama in 21sept.2016.Pot beneficia de scutire de impozite ca urmad de veteran ?
Cel mai recent răspuns: paula.bumbara@gmail.com , utilizator 22:01, 13 Februarie 2017
Sunt scutita de impozite fiind urmasa a tatalui meu-vetetan de razboi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sami008 sami008 as dori raspuns la o intrebare: mama mea e vaduva de veteran de razboi de circa 7 ani. pana acum nu a platit impozit pentru locuinta conf. dreptului acordat de ... (vezi toată discuția)
Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)