avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme ramburs curier
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme ramburs curier

buna ziua!
am trimis mai multe colete cu o firma de curierat si nu am primit rambursul.
din august 2016. in timp de 2 luni, tot amana cu plata rambursului,

confirmarea primirii coletului de catre client avem, plangeri la firma respectiva am facut, am sunat aproape in fiecare zi dar nu imi dadeau un raspuns.

exista si un contract de colaborare intre noi
Chronos curier se numeste firma de curierat

am inteles ca firma in insolventa-in reorganizare

Am urmat instructiunii avocatnet.ro
am facut sesizare mai departe online pe site-ul autoritatea nationala de reglementare in comunicatii care autorizeaza pe acesti furnizori de servicii postale.octombrie 2016

Nu am primit nici un raspuns de la ei.

Am cotractat o firma de recuperare in decembrie.

aveti idee ce este de facut? ce masuri as putea lua? multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme ramburs curier streetfame streetfame buna seara. am trimis si eu cu o firma de curierat un colet si nu am primit rambursul. am trimis coletul in data de 03-01-2014 si au trecut 2 luni in care ma ... (vezi toată discuția)
Ramburs neprimit de la curier alora005 alora005 Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)
Ma despagubeste furnizorul sau curierul BluBells BluBells Am facut comanda online de un produs (ramburs la curier), insa curierul, la un update de date de contact mi-a lipit AWBul pe un colet gresit (nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)