avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovignieta de la proprietarul vechi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovignieta de la proprietarul vechi

Va salut.
Acum vreo 2 ani am vandut o masina unuia, care nu a trecut-o pe numele lui. Eu dupa vanzare, m-am dus doar la primarie sa-i instiintez ca masina nu mai e a mea. La cateva luni am primit o amneda de rovinieta si dupa inca 1 an alta amenda.

Acum cateva luni, am fost sa-i instiintez si pe cei de la politie (cu contract de vanzare cumparare si ce mai trebuie) ca masina nu mai e pe numele meu si am si sunat dupa vreo 2 saptamani sa fiu sigur ca cererea mea a fost inregistrata si mi s-a confirmat.

Intrebarea este: mai am sanse sa primesc alte amenzi de rovinieta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare cumparare masina. CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, astazi mi-a venit prin posta o amenda de rovinieta pentru o masina care am vandut-o in 2010 (amenda e din iulie 2014). In 2010 de fapt am vandut ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina, omisiune inscriere vanzare pe certificatul de inmatriculare florentz florentz Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: mi-am vandut masina vineri (26.09.2014) si totul a decurs normal cu o singura exceptie, nu ... (vezi toată discuția)