avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie cresterea copilului

Buna ziua,
Ma pregatesc sa depun dosarul pentru CCC.Pe langa veniturile din salarii de la firma de unde lucrez ,am obtinut venituri din strainatate (din activitatea de videochat) pe care le-am declarat folosind declaratia 201 ,iar la categoria de venit am bifat alte venituri ,drept urmare pe decizia de impunere scrie acelasi lucru.

Problema este ca cei de la ANPIS mi-au spus ca aceasta categorie de venit nu este luata in calcul la stabilirea indemnizatiei.Mi-au recomandat sa rectific declaratia si la categoria de venit sa trec "drepturi de proprietate intelectuala".

Este normal? Se incadreaza veniturile din aceasta activitate ca venituri din drepturi de proprietate intelectuala?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2017
emiliasv, utilizator
Cel mai recent răspuns: johanaa , utilizator 23:18, 26 Mai 2017
Cei de la AJPIS stiu mai bine daca v-au recomandat sa faceti asa ceva.
Buna ,

Si eu sunt in aceeasi situatie.
Rog sa-mi spuna cineva daca se poate lua indemizatia si in ce conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare venituri pe declaratia 201 colormyth colormyth Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu incadrarea veniturilor din google adsense si incadrarea lor pe declaratia 201. Google adsense este un serviciu ... (vezi toată discuția)
Declaratie 201 - dividende? helgalupan helgalupan Trebuie depusa declaratia 201 in situatia in care am obtinut in 2009 venituri din dividende din strainatate? Mentionez ca aceste venituri au fost impozitate la ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri google adsense persoana fizica neautorizata jaycriss jaycriss Buna ziua, Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus ... (vezi toată discuția)