avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... amenzi contraventionale in domeniul urbanism si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

amenzi contraventionale in domeniul urbanism si amenajarea teritoriului

sunt functionar public - consilier asistent - la biroul de urbanism al unei primarii de municipiu; nu avem nici arhitect-sef si nici alti angajati pe domeniul urbanismului. adica doar eu am atributii in domeniul urbanismului. nu exista nici sef birou/serviciu/etc. deasemenea, nu indeplinesc nici conditiile legii 350 pt a ocupa functia de arhitect-sef.
imi permite legea sa intocmesc si sa semnez ca agent constatator procese-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor (cf. Anexa 6 la Normele metodologice aprobate cu Ord. 839/2009)?

Alte discuții în legătură

Rencadrare conform legii 330/2009 corelia corelia Va rog sa-mi comunicati opinia dumneavoastra privind aplicarea Legii 330/2009 la reincadrare in cazul functiei publice de arhitect sef al comunei tinand cont ... (vezi toată discuția)
Semnătura delegata act administrativ archibaldo archibaldo Este legala semnătura delegata \"cu bara\" de exemplu semnarea unui certificat de urbanism sau autorizație de construire pentru semnătura arhitectului-șef ... (vezi toată discuția)
Hotarare de consiliu local - arhitect-sef snadica snadica Consiliul local da o hotarare in noiembrie 2010 pentru crearea structurii de specialitate pe linie de urbanism privind preluarea atributiilor arhitectului ... (vezi toată discuția)