avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare

buna ziua! vreau sa particip la un concurs pt ocuparea functiei publice : un post de consilier clasa 1 grad profesional debutant la o directie agricola judeteana. eu am 9 ani vechime in mediu privat si titlu de doctor. se iau acestea in calcul la salarizare avand in vedere ca e un post debutant? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:09, 17 Februarie 2017
Anii de munca se iau in calcul doar la stabilirea gradatiei de vechime; pentru titlul de doctor, din ce am vazut in legislatie, doar daca va desfasurati activitatea in domeniul in care aveti doctoratul, ori daca conducatorul institutiei il considera oportun pentru activitatea dvs, veti primi cei 15%.
da. doctoratul e in acelasi domeniu (agricol). intrebarea era daca la debutanti se da doar salariul minim pe economie sau beneficiez de spor de doctorat si de vechime. multumesc!
Beneficiati de gradatia de vechime (aferenta vechimii in munca) si de sporul de doctorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns la următoarea întrebare: - un economist, grad I A, gradația 4, care este personal ... (vezi toată discuția)
Salarizare primarii coradora coradora care este salariul unui consilier cu o vechime de 3 ani in cadrul unei primarii (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)