avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E411
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E411

Completare formular E411
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 4 Martie 2017
Formularul E411 are doua parti: A si B, care se vor completa dupa cum urmeaza:
- Partea A din formular se completeaza de catre lucratorul migrant care se adreseaza institutiei competente cu plata prestatiilor familiale din statul unde isi desfasoara activitatea. In aceasta parte a formularului trebuie completate toate datele privind identitatea persoanelor mentionate si este indicat ca solicitantul sa trimita institutiei abilitate din Romania fotocopii dupa actele de stare civila a membrilor familiei, hotarare de divort ori de incredintare a copilului/copiilor, dupa caz.

La primirea formularului, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale (AJPS) trebuie sa completeze partea B a formularului pentru care va solicita informatii, dupa caz, de la:
a) Inspectoratul Teritorial de Munca;
b) Casa Judeteana de Pensii;
c) Directia Generala a Finantelor Publice;
d) Inspectoratul Scolar Judetean (in cazul in care copiii avuti in intretinere urmeaza cursurile invatamantului preuniversitar);
e) Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 411 marcela_gherghel marcela_gherghel Buna ziua Cum se intra in posesia formularului 411,si cine il elibereaza? (vezi toată discuția)
Formular e411 Amada2227 Amada2227 Buna ziua.Eu am aplicat pentru alocatia baietelului meu la sfarsitul lunii noiembrie anul trecut.Copilul a fost nascut in strainatate.Inca nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)
Formular european landreea landreea Buna ziua. Sotul meu lucreaza in Belgia, eu am nascut un copil pe data de 06.02.2017. A completat sotul formularul e 401 si eu aici in tara la AJPS, l-am ... (vezi toată discuția)