avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Sunt in conflict de interese ?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Sunt in conflict de interese ?

Buna ziua,lucrez la o societate pe actiuni, care a accesat un proiect pe fonduri europene si la care si eu sunt implicat in acest proiesc.pot sa imi fac un PFA avand acelasi profil de activitate in domeniul la care lucrez in acest proiect ? Astept un email de la dvs

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri prin granturile norvegiene marceladum marceladum Buna ziua, In cateva cuvinte as dori sa va rezum situatia firmei noastre, ca sa ma fac inteleasa cand o sa va pun cateva intrebari.Suntem o firma de ... (vezi toată discuția)
Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)