avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Examenul pentru consultant fiscal 2017
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Examenul pentru consultant fiscal 2017

Buna ziua! Scuze daca nu am stiut ce forum sa aleg( am mai ales cafeneaua economistilor si nu am primit nici un raspuns pe tema expertului fiscal), dar imi poate cineva spune cu cat timp inainte se publica de catre cei de la CCF data examenului pt consultant fiscal? Anul acesta se preconizeaza 1 sau 2 sesiuni de examen? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Examen consultant financiar 2010 sabrer_2006 sabrer_2006 M-ar interesa cand se va sustine in 2010, examenul pentru aces la profesia de consultant financiar. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)
Consultant fiscal madara madara Buna seara, Pot sustine examenul pentru a deveni consultant fiscal in cazul in care vechimea in munca totala este de peste 5 ani dintre care un an si jumatate ... (vezi toată discuția)