avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general examen consultant financiar 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

examen consultant financiar 2010

M-ar interesa cand se va sustine in 2010, examenul pentru aces la profesia de consultant financiar.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:41, 11 Ianuarie 2010
In anul 2009 au fost organizate sesiuni de examene in luna martie si octombrie. Pentru acest an posibil sa fie la fel, un raspuns cert nu am gasit in acest moment. Un an bun cu multe realizari sa aveti !
In urma examenul si mai ales a obtinerii notelor necesare, vi se va atribui calitatea de consultant fiscal !!!
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
DOAR_NOI, utilizator
Multumesc din suflet pentru raspuns si urari.
Un 2010 plin de realizari si sanatate va doresc si eu.
Cu respect Mihaela Lungu.
La Multi Ani !

Sunt economist , absolventa Facultatea de Comert - Sectia Turism Servicii.
pot participa la examenul pentru consultant financiar ?
am inteles ca exista teste grile.
daca se poate as dori sa stiu de unde se obtin

multumesc
vedeti informatii complete pe www.ccfiscali.ro
daca vorbim de consultanta fiscala ...si ati confundat termenii :)

:offtopic:
si mut subiectul la "raspunsuri in comunitate " - parca sta mai bine acolo
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru consultant fiscal 2017 laurab88 laurab88 Buna ziua! Scuze daca nu am stiut ce forum sa aleg( am mai ales cafeneaua economistilor si nu am primit nici un raspuns pe tema expertului fiscal), dar imi ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant maribog maribog Ce se poate intampla unei firme care, are angajat un contabil care e in ultimul an la fac.de finante banci, si care semneaza bilantul? Asta avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)