avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am un apartament cumparat cu un credit de la banca, cu ipoteca de rang I. O alta banca a pus ipoteca de rang II, pentru o alta datorie. Are dreptul o alta banca, cu rang III la ipoteca, sa scoata la vanzare apartamentul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 18 Februarie 2017
Nu cred ca veti mai putea garanta cu o ipoteca de rang III,de regula ipotecile se executa in ordinea ipotecilor.
cred ca nu m-am facut inteleasa.
A treia banca a apelat la un executor. As vrea sa stiu daca executorul are dreptul sa vanda, avand in vedere ca apartamentul este ipotecat rang 1, iar a doua banca a pus sechestru asigurator. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2017
anghel_maria, utilizator
Da, are dreeptul sa ceara vanzarea imobilului daca datoria catre ea se ridica la 10mii de lei.
Insa va astepta la rand dupa vanzare ca intai se indestuleaza banca care are ipoteca de grad 1, apoi 2..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)
Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)