avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,
Ce documente trebuie sa-mi intocmeasca angajoatorul daca revin la lucru cand coplilul implineste 1 an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 21 Februarie 2017
Decizia de incetare a suspenadrii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi c.i.m. se poate emite si anterior datei de revenire din CCC.

Potrivit art.10 alin.8 din Legea nr.202/2002, la încetarea concediului de maternitate sau a concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.
Salariata a nascut in 8 aprilie 2016, a facut cerere suspendare cim incepand cu 26.06.2016, pana la 2 ani si acum si-a facut cerere de reluarea activitatii cu 01.03.2017 ?
In acest caz, incetarea suspendarii c.i.m. si reluarea activitatii se va face cu data de 01.03.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am la reincadrare după ccc? Simona Paslaru Simona Paslaru Bună seara,ma numesc Paslaru Simona si am o intrebare:sunt in concediu creștere copil ,urmeaza sa depun cererea de reincadrare incepand cu 01.03.2017,dar am ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcere în câmpul muncii dupa ccc Lauurici Lauurici Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am sunat azi la munca sa ii anunt ca vreau sa incep munca începând cu data de 15, ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in campul muncii din ccc Baban2018 Baban2018 Buna ziua! In data de 5 iulie copilul va implini varsta de 2 ani, iar eu intentionez sa ma reîntorc in câmpul muncii pe data de 29 aprilie, pentru a putea ... (vezi toată discuția)