avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene cabinet stomatologic

Buna ziua! sunt medic dentist,detin un cabinet medical individual unde am contact cu cnas.As dori sa infiintez o societate pentru a accesa fonduri europene pe programul startup dar se impune ca pe noua societate sa nu fi avut activitate in domeniu,alftel nu este eligibila..intrebarea este: se poate transfera contractul cu cnas de pe cmi pe societatea nou infiintata?daca da,mai este eligibila pentru proiect? :frantic:

Alte discuții în legătură

Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologic eeleena eeleena buna ziua,sunt medic dentist as vrea sa accesez fonduri europene pt infiintarea unui cab.stomatologic,am functionat ca si cmi,as vrea sa-mi deschid societate ... (vezi toată discuția)