avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva aferent servicii de exploatare forestiera
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva aferent servicii de exploatare forestiera

cum e cu TVA pentru prestari servicii exploatare forestiera prestate de un SRL romanesc platitor de TVA in Ungaria pentru persoane juridice din Ungaria si ele platitoare de TVA. SRL -ul din Romania presteaza servicii de taiere lemne in padurea proprietate privata a unui client din Ungaria in baza unui contract incheiat cu acesta. Cum face SRL din Romania factura pentru prestarea serviciilor ? Cu sau fara TVA? Este impozabila operatiunea in Romania? Oare ar trebui sa ma inregistrez acolo platitor de TVA?

Multumesc

iva
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
iriva, utilizator
Cel mai recent răspuns: szasz mihaela , utilizator 15:22, 2 Octombrie 2009

Nu imi poate raspunde nimeni? Deci persoana juridica romana platitoare de TVA in Romania presteaza servicii de taiere lemne in Ungaria la solicitarea unei persoane juridice din Ungaria si ea platitoare de TVA. Cum fac factura? cu TVA sau Fara? Eu as zice ca e neimpozabil in RO - si as merge pe art 133 2 h ?
fi bine?


eu zic sa facturezi fara tva......scutit cu drept de deducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare cursuri de formare profesionala anansc83 anansc83 Buna ziua, Furnizorul de formare profesionala \"A\" din RO are cod CAEN 8559 neplatitor de TVA, fiind autorizat de CNFPA, iar beneficiarul cursurilor este ... (vezi toată discuția)
Minunatul registru al operatorilor intracomunitari Laura Tanase Laura Tanase Buna ziua, as dori sa supun atentiei dv doua situatii oarecum similare de prestari servicii intracomunitare: 1. O societate cu sediul in Ro, platitoare de ... (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara din israel mericami mericami buna seara am o factura de vanzare catre Israel ,este facuta cu tva unde o bag in decontul de tva ,pt ca in 390 nu se trece ? a ce rand? multumesc (vezi toată discuția)