avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Buna ziua, Ma numesc Dany si am o intrebare legata de salarizarea personalului din administratia publica locala, sunt angajat ca si inspector superior in compartimentul Informatica si de curand am primit si atributiuni cu decizie data de primar si pe domeniul asistenta sociala adica ma ocup cu supraveghere, intocmire de acte pentru cei de la legea 416/2001-ajutor social, as dori sa stiu daca ma incadrez la cei 25% spor la salariu acordat celor din cadrul compartimentului asistenta sociala, mentionez faptul ca in compartimentul asistenta sociala sunt angajate cinci persoane dar de fapt lucreaza doar una si restul sunt impartite pe la alte compartimente si beneficiaza de acest spor iar eu care fac aceasta lucrare nu beneficiez, as dori daca ma puteti ajuta in acest sent cu articole si legi sa le dau si eu secretarei.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
iroftedany, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:51, 23 Februarie 2017
iroftedany a scris:

Buna ziua, Ma numesc Dany si am o intrebare legata de salarizarea personalului din administratia publica locala, sunt angajat ca si inspector superior in compartimentul Informatica si de curand am primit si atributiuni cu decizie data de primar si pe domeniul asistenta sociala adica ma ocup cu supraveghere, intocmire de acte pentru cei de la legea 416/2001-ajutor social, as dori sa stiu daca ma incadrez la cei 25% spor la salariu acordat celor din cadrul compartimentului asistenta sociala, mentionez faptul ca in compartimentul asistenta sociala sunt angajate cinci persoane dar de fapt lucreaza doar una si restul sunt impartite pe la alte compartimente si beneficiaza de acest spor iar eu care fac aceasta lucrare nu beneficiez, as dori daca ma puteti ajuta in acest sent cu articole si legi sa le dau si eu secretarei.
Va multumesc!

Daca functia dvs nu este, efectiv, in cadrul compartimentului de asistenta sociala, nu puteti beneficia de acel spor doar pentru atributii delegate, pe langa cele de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 20/2016 oxi oxi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu aceasta nelamurire: De exemplu, pentru un secretar de comunã, grad II, potrivit O.U. 6/2007 cu modificãri și ... (vezi toată discuția)
Salarizare ancageorgeta ancageorgeta 1.In anul 2005 am absolvit facultatea, sectia asistenta sociala, la 01.04.2006 m-am angajat ca asistent social cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)
Urgent, ajutati-ma va rog... Tabaranu Eliza Tabaranu Eliza Am terminat Fac. de Administratie publica si lucrez la Compartimentul de asistenta sociala si m-ar interesa un curs mai serios in domeniul asistentei sociale ... (vezi toată discuția)