avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Nelamuriri salariale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Nelamuriri salariale

Buna ziua, lucrez in cadrul administratiei publice locale pe postul de inspector asistent cu o vechide de 3 ani. pe decizie am clasa de salarizare 30, gradatie 1 si coeficientul 2.05.
as dori sa stiu ce salar ar trebui sa am in momentul acesta
va multumesc

Alte discuții în legătură

Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)