avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Medic specialist - infiintare PFA, CMI sau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Medic specialist - infiintare PFA, CMI sau SRL?

Buna ziua.
Sotia mea este proaspat medic specialist. Doreste sa se angajeze la o clinica particulara (SRL) si trebuie sa incheie un contract de colaborare cu aceasta, nefiind posibila angajarea directa. Directorul i-a recomandat sa isi deschida o firma si atat, fara prea multe detalii. Ce este mai bine sa facem, sa infiintam SRL, SRL-D, PFA, PFI, CMI? Care ar fi avantajele si dezavantajele vis-a-vis de taxe si impozite? Ce se intampla cand sotia intra in concediu crestere copil?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Medic subinvestigator - pfa sau pfi? copilul2010 copilul2010 Buna ziua. Sunt medic specialist si lucrez la o firma, a carei activitate consta in desfasurarea de studii de medicamente. Postul pe care il ocup este de medic ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pfi la cmi Moshulika Moshulika Buna ziua, Sotia mea este medic specialist, si in urma cu 2 ani a fost infiintat un PFI in vederea prestarii de servicii medicale cu o clinica privata. La ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere, cmi sau pfa rominaduca rominaduca Buna ziua, Mi-as dori foarte mult niste clarificari pentru mai multe nelamuriri. Este vorba despre un medic specialist care doreste sa deschida un cabinet, ... (vezi toată discuția)