avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AJUTAȚI-MA VĂ ROG! SUNT DISPERATĂ! VREAU FETIȚA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AJUTAȚI-MA VĂ ROG! SUNT DISPERATĂ! VREAU FETIȚA SĂ RĂMÂNĂ LÂNGĂ MINE!

AM INTRODUS ACTIUNE PENTRU SCHIMBAREA MĂSURII DE STABILIRE A DOMICILIULUI MINORULUI.

VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ CU UN MODEL DE CERERE CARE SĂ DISPUNĂ PE CALE DE ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ, SCHIMBAREA PROVIZORIE A DOMNICILIULUI MINORULUI, PÂNĂ LA PRONUNȚAREA UNEI HOTĂRÂRI DEFINITIVE ÎN DOSAR, VĂ ROG, FETIȚA E LA MINE SI NU VREA SĂ PLECE INAPOI LA DOMICILIUL STABILIT PRIN HOTĂRÂREA DE DIVORT, ARE 8 ANISORI SI DACA MI-O IA N-AM S-O MAI POT SCOATE DE LA EL.

VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG VĂ ROG
VĂ ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG!

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ContSters407458 ContSters407458 Daca dupa 5 luni de la pronuntarea divortului ( avand hotarare definitiva ) am depus ALTA PLANGERE pentru schimbarea domiciliului minorului de la mama la ... (vezi toată discuția)
Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)