avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ADRESA DE EMAIL @AVOCATNET.RO?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ADRESA DE EMAIL @AVOCATNET.RO?

am abonament valabil a Content practic , am dreptul la adresa @avocatnet.ro? daca da , unde e sectiunea asta exact pentru adresa?mersi mult, mates=D>
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 06:59, 9 Decembrie 2005
Asa cum am anuntat in emailul de prezentare a ofertei, sistemul va fi operational incepand cu 1 ianuarie 2005. La acel moment, o sa primiti un email prin care vi se explica toti pasii prin care va puteti alege adresa de email "@avocatnet.ro".

Va multumesc pentru interes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)
Ce alt gen de informatie / servicii credeti ca ar trebui sa mai ofere avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce lucruri credeti ca v-ar interesa sa regasiti in paginile noastre? In perioada urmatoare pregatim: - o sectiune de job-uri / cv-uri - relansarea ... (vezi toată discuția)
Consultanti-specialist ssm Mircea Calin Mircea Calin Va rog, sa-mi clarificati modul in care un consultant inregistrat poate publica articole pe care le considera de interes. Multumesc, Calin Mircea (vezi toată discuția)