avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit autoutilitara
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit autoutilitara

vreau sa știu cât mă costa impozitul anual pentru o autoutilitară din 2010 cu motor de 2200. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:21, 1 Martie 2017
Pentru un vehicul cu tracțiune mecanică cu masa totală maximă autorizată de până la 12 tone impozitul datorat se calculează , potrivit art 470, alin 2 cod fiscal
[ link extern ]
În cazul dvs impozitul anual datorat este de 2200/200*30=330 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru un microbuz frumusetea frumusetea Ce impozit se plătește pentru un microbuz? Pe cartea mașinii scrie AUTOTURISM M1 , cu o capacitate de 2179. (vezi toată discuția)