avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs ocupare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs ocupare post

Cum se procedeaza in cazul in care la concursul pentru ocuparea unui post nu se respecta bibliografia prevazuta in anunt? ( Se dau intrebari in plus fata de bibliografia prezentata)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 21 Februarie 2017
Puteti formula contestatie si arata situatia de fapt expusa de dvs.
După afişarea rezultatelor obţinute la proba scrisă, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului probei scrise, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)