avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligațiile fiscale convenție civilă prestări ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligațiile fiscale convenție civilă prestări servicii formator

Funcționarul public cu statut special (polițist) care prestează servicii de formare cu o convenție civilă, pe lângă impozitul de 16% trebuie să plătească și contribuția de 5,5% asigurări sociale sau nu?
Cel mai recent răspuns: danageo , utilizator 13:51, 22 Februarie 2017
Bună ziua! Niciun sfat sau părere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit pentru mai multe activitati Mariusfyd Mariusfyd Buna ziua, As dorii sa stiu daca o persoana care presteaza mai multe activitati(are mai multe cim sau cim + conventie civila) mai este nevoit sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Plati conventii civile rocky rocky intrebare: firma juridica trebuie sa plateasca un fotograf pentru niste fotografii ale lui, pe care le-a vandut prin aceasta firma. ce ma intereseaza pe ... (vezi toată discuția)
Cas pensionari cu conventie civila puicuta puicuta am un pensionar cu conventie civila, nu stiu daca trebuie sa calculez CAS? In declaratia 112, nu ma lasa sa nu ii calculez, am incercat dar imi da eroare. (vezi toată discuția)