avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Drepturi de autor

Spuneti-mi va rog cate ( si catre cine ) facturi trebuiesc platite pentru drepturile de autor pe societate. Am societate deschisa in 2015 si atunci plateam o singura ff iar acum platim 3 si mi se pare abuziv. Ce se intampla daca nu le platesc si cui ma pot adresa pentru detalii despre aceste facturi? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Dreturi de autor lentinely lentinely Spuneți-mi va rog cate facturi se platesc pe SC pt drepturile de autor ? In 2015 cand am facut SC plateam o ff iar acum platim 3. Suntem obligati sa le ... (vezi toată discuția)
Dobânzi dupa achitarea datoriei Mia4 Mia4 Buna ziua,am o mare problema si deja numai stiu ce se intampla...am mai intrebat pe acest forum despre problema mea,pe scurt am avut un card de credit la ... (vezi toată discuția)
Pretentii nefondate........ dalidana dalidana Ce sanse sunt ca o factura neaccepatata la plata prin nesemnare( tin sa precizez ca sunt persoana fizica si ca factura respectiva a fost intocmita fara acordul ... (vezi toată discuția)