Buna ziua,am o mare problema si deja numai stiu ce se intampla...am mai intrebat pe acest forum despre problema mea,pe scurt am avut un card de credit la transilvania in 2007 in valoare de 5180 lei,în perioada 2013_2015 mi sa pus poprire la locul de munca de către un executor cu suma de 8500lei...acum la începutul lui 2019 am primit de la un alt executor poprire pe cont pt acelasi card de credit de la transilvania cu suma de 6200 lei aproximativ....am cerut adresa cu lichidarea datoriei de la primu executor in care imi spune ca dupa achitarea acelor 8500 lei(cu mult peste limitate de pe acel credit),la o perioada de cateva luni banca transilvania a transmis că mai am de achitat aprox 4000 lei atunci in 2015.
Acum aflu toate astea si nu vad cum sa fie posibil dupa achitarea unei datorii sa mai teimita asa ceva.,ei mi au calculat si mi au spus cat am de platiti,angajatorului meu in scris.Nu imi vine sa cr3d asa ceva va rog mult un raspuns sa ma elucideze ce e de facut !
Multumesc!
Mergeti la executor si solicitati informatii si sa vi se arate titlul executoriu in baza caruia se face poprirea. Este urgent sa demarati o contestatie la executare pentru ca altfel veti fi bun de plata in continuare. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe detalii pentru a va putea lamuri.
Am făcut deja contestație la executare în termen de 15 zile,abia astazi am aflat acest răspuns al lor,mi se pare foarte abuziv totul,există șanse să mai plătesc aceste dobânzi uriașe care au apărut după achitare in 2015? Multumesc mult!
Eu am achitat totul in perioada 2013 -2015,februarie 2015 fiind ultima luna de plata ...la cererea mea sa imi elibereze achitarea datoriei acum in 2019 la acel executor,imi raspunde ca in luna mai 2015(dupa achitarea mea integrală,poprirea mi a fost făcut la locul de munca),adica la 3 luni distanță spun ca banca a mai transmis ca am de achitat acei aproximativ 4000 lei...de unde aceasta suma? Dobânzi sau ce or fii din moment ce banca a dat dosarul meu la acel executor in 2013...nu mi se pare normal nimic din ce se intampla...iar eu aflu toate astea acum in 2019 dupa atata timp..
Va rog o parere..Multumesc!
Executare silita
v11
Buna ziua.
In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Carmen Fica
In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)