avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar

Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat la începutul lui 2015 integral poprirea fiind făcută la locul de munca.

Acum in 2019 ma trezesc cu o poprire de la un alt executor exact pt acelasi dosar de la transilvania . Cum este posibil asa ceva si ce am de facut va rog sa ma sfătuiți dacă puteți. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 16:54, 4 Februarie 2019
Dacă ați achitat datoria faceti urgent contestație la executare.
Mergeți sa vorbiti si cu executorul.
Da am achitat demult ,în 2015! Am vorbit cu executorul si spune sa rezolv cu cei de la EOS care m-au dat in judecata si ei sa ii trimita răspuns dnei executor ca sa imi poata debloca contul.. sa inteleg ca cel mai util ar fii sa fac direct această contestație la executare la tribunal? Pot face eu personal? Va multumesc pt raspuns!
Puteti face contestația singur.

Vorbiti si cu creditorul ca sa o lămuriți si eventual scoateți de la banca evidentă plăților.
Va multumesc mult! Seara frumoasa!
Încă o rugăminte va rog...după toată această situație pot da banca in judecata? ...cardul acela de credit a fost luat în 2007...in 2014 banca ma executat la executor, am achitat tot in 2015,..acum dupa 4 ani ma trezesc iar cu același dosar de achitat de data asta firma EOS ma dat in judecata si executată silit (aceasta din urmă nici nu am fost înștiințata ca am ceva de plătit,scria ca nu am dorit să plătesc si de aceea am ajuns sa fiu executată silit)....Eu am primit mesaj in jurul orei 13 de la banca ca am poprire,Am sunat la acest executor si i am spus că nu ma înștiințat cu nimic nici nu stiam despre ce este vorba,si in aceeasi zi undeva pe seara am primit plic de la ei prin curierat expres. Este totul mult prea abuziv ,a fost si este un stres pt mine mai ales ca am si un bebeluș de alaptat,acum trebuie sa fac drumuri si sa rezolv ceva ce este plătit de câțiva ani. Va rog dacă pute ti sa ma îndrumați. Multumesc mult .

Si inca ceva stiu ca o datorie se prescrie dupa 3 ani..cu atât mai mult ca eu am achitat tot cu penalizări dobânzi etc..nu cred ca este normal sa mai imi trimita asa ceva..

Alte discuții în legătură

Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)
Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silita. valy01 valy01 Am avut un credit la banca , au declarat creditul scadent și au obținut de la judecătorie executare silita în dosarul respectiv în noiembrie 2012 urmând ... (vezi toată discuția)