avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eos ksi
Discuție deschisă în Executare silită

Eos ksi

In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii judecatoresti.
Din 2015 pana in 2017 am platit luna de luna prin poprire pana cand,in toamna anului 2017 s-a ridicat poprirea.
Am mers la executor si l-am intrebat daca s-a terminat yotul si daca am terminat de platit datoria si cheltuielile de executare silita si mi-a rspuns ca totul a fost platit.
Dupa 2 luni am primit acasa o instiintare de la eos ksi camai am de plata 5000 de ron reprezentand penalitati care s-au strans din momrntul in care mi s-a impus poprirea pana mi s-a terminat....si ca aceasta creanta a fost vanduta catre ei de catre banca cu care eu am facut contractul de creditare si ca trebuie sa o platesc tot la acelasi executor.
Bun...am trecut 2 ani jumatate de atunvi,timp in care,luna de luna am fost sunat de acesti recuperatori si amenintat ca mi se va face din nou o poprire pe salariu pe respectivele datorii "inventate" de ei....intrebarea mea este....Mi se mai poate face poprire pe salariu de catre eos ksi dupa ce am avut o poprire pe acelasi credit care s-a terminat??? Va rog un raspuns si ce este de facut...multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:37, 29 Ianuarie 2020
Daca veti ajunge sa fiti executat din nou, va trebui sa contestati executarea in instanta.
Se mai poate obtine o a doua executare silita? Asa zisa creanța este vanduta catrea eos ksi...iar acestia nu detin calitatea de terț principal....mi se pare destul de absurd...daca o sa primesc acasa o astfel de citatie ...va trebui neaparat sa o contest...pot pierde acest process daca se va ajunge aici?
si mi-a rspuns ca totul a fost platit.


era bine sa va fi dat un proces verbal in acest sens si sa se ridica poprirea.

Nu veti primi citatie.
Daca obtin incuviintare pt executarea altei sume sau se continua executarea in acelasi dosar, ve veti trezi din nou cu conturile poprite, moment in care va trebui sa contestati.
In momentul in care o sa am din nou conturile blocate,sa merg la un avocat sa faca o contestatie in acest sens...sunt sanse sa pot pierde?
Eu nu cred ca veti ajunge la executare,daca stiau ca au sanse, o faceau demult.
Mergeti la un avocat atunci cand va fi cazul

Alte discuții în legătură

Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu goldenwolf goldenwolf Va rog frumos sa ma lamuriti asupra catorva aspecte: Am mai multe credite restante. In urma unui concurs de evenimente nefericite(boala, pierderea locului de ... (vezi toată discuția)